c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Trainingen

Voor de groepstraining zijn verschillende varianten, namelijk: Classis Workout, Circuit Workout, High Intensity Interval Workout, Special Workout. De trainingen worden ingedeeld in niveaus door middel van ⭐️. Hoe meer sterren, hoe intensiever de training.

Wil jij graag een-op-een begeleiding om zo jouw persoonlijke trainingsdoelen te bereiken? Dan is Personal Fit Bootcamp de ideale training voor jou. Bij Personal Fit Bootcamp heeft de trainer gedurende de gehele training alle aandacht voor jou en word je intensief begeleid, gecoacht en gemotiveerd.

Bij Duo Fit Bootcamp gaan jullie gezamenlijk voor het door jullie vastgestelde trainingsdoel. Hierbij is de gedachte dat je als buddy tijdens de training zorgt voor net dat ene steuntje in de rug.

Ben jij als bedrijf/sportteam/vereniging op zoek naar een sportieve en leuke training clinic om je werknemers/(team)leden een positieve boost te geven en om ze fit, sterk en energiek te houden? Dan is Teambuilding Bootcamp de ideale training!

De wandel bootcamp trainingen bestaan uit sportief wandelen in plaats van hardlopen bij de andere bootcamp workouts. Tijdens de wandel bootcamp wordt er in verschillende tempo’s gewandeld, afgewisseld met power walking.

Weinig energie, niet lekker in je vel en heb je net iets teveel stilgezeten tijdens de winter/feestmaanden? Met het back in shape programma helpen wij jou om jouw persoonlijk doel te bereiken.