c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Wandel Bootcamp

Wandel Bootcamp

Elke zaterdag van 09:00 uur tot 10:00 uur wordt er een “Wandel Bootcamp” workout verzorgd in het Julianapark in Hoorn (start vanaf de parkeerplaats “Nieuwe Wal”).

De wandel bootcamp trainingen bestaan uit sportief wandelen in plaats van hardlopen bij de andere bootcamp workouts. Tijdens de wandel bootcamp wordt in verschillende tempo’s gewandeld, afgewisseld met power walking. In de (actieve) pauzes worden spierversterkende oefeningen aangeboden waarbij zoveel mogelijk verschillende spiergroepen worden aangesproken. De trainer geeft per oefening diverse niveau mogelijkheden aan om zo aan ieders trainingsbehoefte te voldoen. Hierdoor werk je effectief aan fitheid, conditie en versterking van spierkracht.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die van (stevig) wandelen in de buitenlucht houdt, ongeacht leeftijd en trainingsniveau. De wandel bootcamp is ook toegankelijk voor mensen met overgewicht, senioren, en bij opbouw na blessure of zwangerschap. Dus wees niet bang dat je te weinig conditie hebt, want daar gaan we aan werken!

De trainingen vinden buiten plaats. Er wordt geen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur, maar van wat de natuur en de omgeving te bieden hebben.
Na de training zal je een energiek gevoel ervaren en bovendien zorgt trainen in groepsverband voor extra motivatie en doorzettingsvermogen.

Spreekt deze training jou aan? Neem dan contact op.