c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Team building training

Team building training

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself” 

 

Een burn-out is tegenwoordig beroepsziekte nummer één. En het is een feit dat de huidige maatschappelijke veranderingen de komende jaren alleen maar sneller zullen gaan. De werkdruk binnen een organisatie ligt vaak hoog en thuiswerken is steeds meer de norm. Daardoor stijgt de behoefte aan meer momenten van ontspanning en extra aandacht voor binding met de organisatie en het team.  

 

Veel bedrijven zien een investering in het verbeteren van de fysieke en mentale fitheid van personeel nog steeds als “nice to have” in plaats van “must have”. Dat is volgens ons niet terecht. Medewerkers zijn namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Een fysiek en lichamelijk gezonde medewerker presteert beter en verzuimt minder. Het is bewezen dat investeren hierin een fantastische Return on Investment heeft! 

 

1. Verbeterde werksfeer 

Met een bootcamp training maak je niet alleen jouw medewerkers sterk, maar ook hun relatie onderling. Zo investeer je in betere samenwerking wat bijdraagt aan de werksfeer en de samenhorigheid.  

2. Verhoging productiviteit
Fitte medewerkers zijn productiever. Simpelweg omdat zij hun werk fysiek en mentaal beter aankunnen. Drukte of stress zorgt voor een vol hoofd en een leeg lichaam. Buiten sporten heeft dan een ontspannend effect. Medewerkers zitten daardoor lekkerder in hun vel, zijn scherper en gemotiveerder.  

3. Lager ziekteverzuim
Buiten sporten draagt bij aan het versterken van het immuunsysteem en het ontspannen van de geest. Fysieke en mentale klachten worden minder en de energie stijgt. Als gevolg hiervan gaat het ziekteverzuim omlaag. 

 

Wat bieden wij aan? 

Ieder bedrijf is anders en heeft andere behoeftes. Is het een training? Het verzorgen van een heel traject? Workshops of clinics? Is het doel verbinding? Een positieve boost of het werken aan algehele fitheid? Neem contact met ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

Samenwerking 

All Fit Bootcamp hecht veel waarde aan samenwerking met andere (lokale) bedrijven. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? 

 

 

 

Fitte bedrijven die jou voor gingen: