c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Back in Shape Clinic

Back in Shape Clinic

Weinig energie, niet lekker in je vel en heb je net iets teveel stilgezeten tijdens de winter/feestmaanden? Met het back in shape programma helpen wij jou om jouw persoonlijk doel te bereiken.

Het Back in Shape programma bestaat uit een 8 weeks programma waarbij je deelneemt aan de wekelijkse small group trainingen (max 6 deelnemers), en waarbij je een online programma volgt met een gevarieerd voedingsschema.

Tijdens de trainingen trainen we veelal op hoge intensiteit gevolgd door korte rustpauzes. De welbekende High Intensity Interval Training (HIIT). Je traint jouw lichaam om snel energie vrij te maken en doordat je jouw hartslag zo intensief prikkelt met pieken en dalen krijgt jouw conditie een mega boost. De trainingen bestaan uit een full body training om zo te werken aan jouw fitheid en shape.
Daarnaast kan jij deze acht weken onbeperkt deelnemen aan de reguliere bootcamptrainingen.

Voor het online voedingsprogramma krijg je een persoonlijke online inlogcode. Het programma is geschikt voor alle type ‘diëten’. Je kan als deelnemer zelf jouw dagmenu samenstellen aan de hand van de gegeven opties. Achteraf evalueren we het acht weekse back in shape programma en jouw behaalde resultaten.

De startdatum volgt nog.

De kosten voor dit programma bedragen 140,00 euro per deelnemer.

Spreekt deze clinic jou aan? Wacht dan niet langer en zet de stap naar een fittere versie van jezelf!

Neem snel contact op om mee te doen!