c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Over Ons

Een All Fit Bootcamp training is een gezellige intensieve training in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij conditie- en krachtoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor wordt er effectief gewerkt aan fitheid, een betere conditie, versterking van spierkracht, een strakker lichaam, vetverbranding en je ervaart een energiek gevoel.

De bootcamptrainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Door onder andere het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, traptreden, hekwerken en andere objecten die zich in de buitenlucht bevinden, wordt de omgeving waarin de training plaatsvindt volledig benut. Daarnaast zorgt de trainer er geregeld voor dat er tijdens de bootcamptraining materialen beschikbaar zijn zoals touwen, zandzakken, dumbbells en kettlebells. Hierdoor krijgt elke training een andere uitdagende invulling.

All Fit Bootcamp is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd en/of het fitheidsniveau. De trainer kan voor elke oefening variaties bedenken waardoor een ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Het is voor All Fit Bootcamp van groot belang dat de deelnemers plezier ervaren tijdens de trainingen.
In groepsverband en/of onder begeleiding sporten is gezellig, geeft stimulans en extra motivatie om net die ene stap verder te zetten.

Kortom, All Fit Bootcamp is allround en de basis voor een ideale work-out met gegarandeerd resultaat!

Ontmoet het
team

Eigenaar / Trainer
Eigenaar / Trainer
Mede-eigenaar
Mede-eigenaar
Bootcamp Trainer
Bootcamp Trainer

Top trainer! Leuke en gevarieerde trainingen en goede begeleiding.

Frans Veldhuizen

Ik ga altijd met veel plezier naar zijn trainingen en weet na afloop dat praktisch alle spiergroepen aan de beurt zijn geweest. Kortom: trainingen waar je echt fitter van wordt, zowel fysiek als mentaal.

Isabel Konijn

Leuke afwisselende lessen met goede instructies!

Ilona Hessels-Vroling

Betrokken trainers, leuke groep en elke training weer afwisselende oefeningen! Zeker aan te raden voor elk niveau.

Annelot Konijn

Twijfel niet, kom gezellig een training meedoen en ervaar het effect. Ik voel me in korte tijd fitter en merk het aan m'n spieropbouw. Uitdaging voor elk niveau, dit is jouw trainer!

Julia Wiegman

Super gezellige en goede trainer, variërende oefeningen en activiteiten. Zeker een aanrader!

Joey Aaron Peereboom

Altijd enthousiast die Alvin met zijn klassieke bootcamp trainingen. Mag het graag doen en passend ook voor elk niveau.

Jan Bot

Heerlijke groepstrainingen waarbij er evengoed plaats is voor persoonlijke aandacht. Gevarieerde trainingen en heerlijk in de buitenlucht. Lessen worden met veel zin gegeven en dat is te merken.

Ringo Talsma

Ik heb het erg naar mijn zin. Ik word uitgedaagd en er worden haalbare oefeningen bedacht. Je wordt netjes begeleid als je de oefening niet goed uitvoert en verder de nodige tips gegeven.

Axel Meissen