c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Reviews

Reviews

“BOOTCAMP GEEFT EEN BOOST VOOR MIJN ENERGIE EN WEESTAND”

Patrick, 55 jaar
Beroep: manager
Deelnemer groepstrainingen

Sinds januari 2020 sport ik met vaste regelmaat bij All Fit Bootcamp. Een vriendin die al bij All Fit Bootcamp sportte heeft mij uitgenodigd een keer mee te komen doen en dat beviel heel goed.

Ik kies voor bootcamp als trainingsvorm omdat ik het heel erg leuk vind om in groepsverband te sporten. De leden van All Fit Bootcamp vormen een gezellige club. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Het leukst vind ik de circuit en de HIIT workout.

In het verleden heb ik verschillende sporten geprobeerd. Deze waren altijd binnen, in tegenstelling tot de bootcamptrainingen. Weer of geen weer, de bootcamptraining is altijd buiten. Ik heb ervaren dat ik dat super fijn vind. Het geeft een boost voor mijn energie en weerstand!

De trainingen zijn afwisselend. Het motiveert mij dat ik elke keer beter word. De vooruitgang voelen en zien is een enorme stimulans om door te gaan.

Momenteel bootcamp ik drie keer per week. Hierdoor voel ik mij energiek en ben ik over het algemeen veel actiever. Ik ben gewicht verloren en zie dat mijn lichaam positief verandert. 

“IK BEN STERKER GEWORDEN EN BLIJF FIT”

Lianne, 54 jaar
Beroep: afdelingssecretaresse verpleegafdeling chirurgie
Deelnemer groepstrainingen

 

Ik bootcamp al 13 jaar. Vanaf de start van All Fit bootcamp (januari 2019) sport ik daar. Sporten in de buitenlucht is heerlijk! Weer of geen weer. Na de training ervaar ik een voldaan gevoel. Doordat de locaties wisselend zijn is er veel variatie in de trainingen. Iedere training is weer anders en daardoor blijft het leuk!

Door regelmatig te bootcampen hou ik mijn conditie op peil. De groep motiveert elkaar om door te gaan en net die ene stap verder te zetten. Ik merk dat ik sterker ben geworden en dat ik lekker fit blijf. 

“BIJ ALL FIT BOOTCAMP ZIT IK HELEMAAL OP MIJN PLEK

Isabel, 27 jaar
Beroep: projectmanager
Deelnemer groepstrainingen

 

Vanaf januari 2019 sport ik bij All Fit Bootcamp. Mijn zus nam mij de eerste keer mee naar een bootcamptraining. Dat was leuk! Ik begon met één keer per week bootcampen, maar dat werd daarna twee keer en zelfs drie keer per week! 

De combinatie van kracht en conditie, sporten in de buitenlucht en dit samen doen met een ontzettend gezellige groep, maakt dat bootcamp echt mijn sport is geworden en dat ik bij All Fit Bootcamp helemaal op mijn plek zit.

De trainers hebben een natuurlijk gezag over de groep. Ze kunnen mij net dat beetje extra motiveren om tot het uiterste te gaan. Iets dat niet alle trainers van nature in zich hebben. De trainingen zijn gevarieerd en goed uitgebalanceerd. 

Daarnaast behouden de trainers goed overzicht en corrigeren zij je als je de oefeningen niet correct uitvoert. De trainers geven ook alle deelnemers van de groep ruim voldoende persoonlijke aandacht en kijken goed naar wat ik nodig heb tijdens een training. 

Ik ga altijd met veel plezier naar de trainingen en weet na afloop dat praktisch alle spiergroepen aan de beurt zijn geweest. Kortom: trainingen waar ik echt fitter van wordt, zowel fysiek als mentaal.

“BOOTCAMP ZORGT VOOR EEN HELDERE GEEST EN EEN LEEG HOOFD”

Sharon, 24 jaar
Verkoper woonwinkel
Deelnemer groepstrainingen

 

Sinds juli 2020 sport ik bij All Fit Bootcamp. Ik vind het heerlijk om veel buiten te zijn en te bewegen. Het zorgt voor een heldere geest en een leeg hoofd na een drukke dag. 

Bootcamp zorgt ervoor dat ik een goede conditie heb en een fit lichaam waar ik mij prettig in voel. Daar ben ik heel blij om. De groep motiveert mij om te blijven sporten. De groep is gezellig en ambitieus. 

Ik hou van de variatie in de trainingen die wordt aangeboden. Er is niet direct een bepaalde trainingsvorm die ik het allerleukste vind, maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor de HIIT workout. 

“IK HEB NU MEER DOORZETTINGSVERMOGEN”

Stefan, 38 jaar
Vermogensbeheerder
Deelnemer groepstrainingen en personal training

 

Op aanraden van een vriend van mij ben ik in januari 2021 gestart bij All Fit Bootcamp. Daarvoor sportte ik binnen, maar door corona was dit niet meer mogelijk. Buiten trainen was op dat moment de oplossing. Nu zou ik niets anders meer willen! 

Ik doe zowel groepstrainingen als personal training bij All Fit Bootcamp. De variatie en de persoonlijke begeleiding is top! Geen training is hetzelfde en alle oefeningen kunnen worden aangepast op ieders niveau. 

Ik hou van veel oefeningen in een korte tijd en daarom vind ik de circuit workout altijd erg leuk en effectief. Daarnaast ben ik altijd graag aanwezig bij de special in de Schoorlse duinen. 

Door actief te gaan trainen bij All Fit Bootcamp is mijn conditie sterk verbeterd. Daarnaast heb ik meer energie en doorzettingsvermogen, ook in het dagelijks leven. 

“DOOR TE BOOTCAMPEN HEB IK GEEN LAST MEER VAN RUGPIJN”

Ko, 55 jaar
Bloembollen kweker
Deelnemer groepstrainingen

Tijdens coronatijd ben ik gestart bij All Fit Bootcamp. Voordat ik met bootcamp begon heb ik een aantal keer een poging gedaan om te gaan fitnessen bij verschillende sportscholen. Dit bleek niets voor mij te zijn. Ik ben een buitensporter en het liefst in groepsverband. 

Door het sporten in groepsverband onder leiding van een goede trainer word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Je gaat net even harder lopen en gaat langer door, ook als je eigenlijk aan je max zit. 

Door de bootcamptrainingen bij All Fit Bootcamp voel ik mij veel fitter. Ik heb meer energie en heel belangrijk, geen last meer van rugpijn!

Ik vind het leuk dat de locatie van de training varieert. Ik hou van rennen door het park, de haven en de oude binnenstad van Hoorn. Ook de oefeningen op het nummer “bring Sally up” zijn altijd een leuke uitdaging!