c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Arlette Lai

Arlette Lai

Mede-eigenaar

Arlette is mede-eigenaar van All Fit Bootcamp. Zij werkt op de achtergrond mee binnen het bedrijf en draagt haar steentje bij door het inzetten van haar van sport- en juridische kennis.Naast haar werkzaamheden voor All Fit Bootcamp is zij jurist bij de gemeente. Na en dag hard werken op kantoor vindt zij het heerlijk om naar buiten te gaan voor de nodige ontspanning.In 2014 is zij gestart met het volgen van Bootcamp trainingen. Buiten sporten in een afwisselende omgeving geeft haar energie en het draagt voor haar bij aan een gezonde meindset. Daarom neemt zij regelmatig deel aan de leuke en uitdagende bootcamp trainingen van All Fit Bootcamp!

Arlette streeft naar een gezond en vitaal leven waarbij bewegen, voegding, meer energie en zelfvertrouwen centraal staat. All Fit Bootcamp is daar een onlosmakelijk onderdeel van geworden. Tijdens haar werkzaamheden voor All Fit Bootcamp kan zij haar opgedane ervaringen goed gebruiken.