c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Personal training

Personal training

“De beste investering is een investering in jezelf!”  

 

Op een dag weet je het; “het moet nú anders”. Je bent toe aan een slanker lichaam, meer zelfvertrouwen en een energieker leven dat meer in balans is. Je hebt het alleen geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Je hebt een stok achter de deur nodig. Een professional die naast jou staat.    

 

Wij kunnen jou helpen! Wij zijn jouw motivator. Jouw coach als het gaat om het pad naar een fysiek en mentaal fitter leven. De meest effectieve manier om snel resultaat te boeken.  

 

Samen met één van onze ervaren trainers bepalen we jouw doel. Daarna maken we aan de hand van het speciaal door ons ontwikkelde vitaliteitsplan een trainingsprogramma op maat. De basis van elk programma is dat we werken aan een sterker en vitaler lichaam. Maar er is ook voldoende ruimte voor rust en (geestelijke) ontspanning. Zo helpen we jou je doel te bereiken.  

 

“Wanneer kies jij voor jezelf?” 

 

Wat kan je verwachten? 

Intake

Yes, je hebt besloten ervoor te gaan! Voorafgaand aan de intake afspraak ontvang je een intakeformulier. Tijdens de afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we het door jou ingevulde formulier. Daarnaast doen we een aantal metingen.

Plan

Op basis van het intakeformulier en het speciaal door ons ontwikkelde vitaliteitsplan stellen we samen een trainingsplan op maat op. Daarna plannen we de trainingen in op basis van onze agenda’s.

Actie

Gefeliciteerd. De eerste stappen naar een fittere en energiekere versie van jezelf zijn gezet. Let's go!

Evaluatie

Elke 8 weken vindt er een meting en evaluatie plaats om concreet te bepalen hoe jij ervoor staat. Wat gaat goed en wat kan en moet anders?

Aanmelden

Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen. 

    JaNee, ik kom alleen