c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Kamp Victory 2022

Op zaterdag 05 maart staat de 2e editie van Kamp Victory op het programma.

Waarom Kamp Victory?
Kamp Victory is ontwikkeld met het doel sporters meer inzicht te geven in hun eigen kunnen en om aan te tonen dat de veel gehoorde uiting ‘ik kan dit niet’, vaak niet terecht is.
In ieder persoon zit een overlevingsmechanisme dat ervoor zorgt dat je je einddoel behaalt. Echter, vaak is er sprake van een stukje angst en/of ongemak. Het is confronterend om jezelf tegen te komen in moeilijke situaties. Kamp Victory is ontwikkeld om jou net over die ene grens te trekken.

Hoe gaat Kamp Victory te werk?
Onder professionele begeleiding en door zelf reflectie gaan deelnemers hun grenzen opzoeken. Daarbij sta je er niet alleen voor. Iedereen die meedoet wordt geconfronteerd en heeft het zwaar. Samen met mede-cursisten ga je deze uitdaging aan en zorg je voor een onvergetelijke ervaring!

Wat haal ik als cursist uit deze training?

Deze training geeft de cursisten inzicht in hun eigen kunnen en dat er meer valt te behalen dan dat zij op voorhand zouden denken. Ze leren dat met goede samenwerking, communicatie, doorzettingsvermogen en discipline veel te bereiken valt. Hier heb je niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijkse leven profijt van.

Stap uit je comfortzone! Ga deze uitdaging aan!