c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Kamp Victory 2021

KAMP VICTORY

ZATERDAG 30 OKTOBER

โ€๐—ก๐—ฒ๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜!โ€ en โ€œ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒt ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป!โ€

Dit zijn dingen die wij regelmatig horen. Ook wij zijn ergens begonnen, en ook wij, en zelfs de beste topsporters, hebben het op zijn tijd โ€œzwaarโ€. Sporten gaat niet altijd gemakkelijk. Het is ook een stukje โ€˜mindsetโ€™ en doorzettingsvermogen dat je in jezelf naar boven moet halen.

Waar de meeste groepslessen stoppen na 1 uur, of individuele sporters een schema hebben dat โ€˜afโ€™ moet, hebben wij samen met Jens van Keep Moving โ€˜Kamp Victoryโ€™ ontwikkelt.
Tijdens dit trainingskamp word je door ervaren trainers met een militaire achtergrond zowel fysiek als mentaal volldig op de proef gesteld en worden jouw uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid getest. Daarbij zijn de eigenschappen communicatie en samenwerking van groot belang.
Ben jij bereid om je ego aan de kant te zetten om jouw teamleden door de proeven heen te slepen? Jezelf tot het uiterste te pushen en meer over je eigen kunnen te leren? Dan is Kamp Victory iets voor jou!

Benieuwd? Kijk dan op onderstaande pagina, en wie weet zien wij jou op zaterdag 30 oktober! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

sportparkkeepmoving.nl/kamp-victory