c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Niels Reurings

Niels Reurings

Bootcamp Trainer

Trainer Niels zorgt voor gezellige en uitdagende bootcamp trainingen waarbij hij de deelnemers motiveert en aanmoedigt om het uiterste uit zichzelf te halen.

Naast het geven van bootcamp trainingen voor All Fit Bootcamp is Niels werkzaam als verpleegkundige op de acute opname afdeling in het ziekenhuis van Alkmaar.  Een zwaar en intensief beroep, en daarom vindt hij het belangrijk om fysiek een goede conditie te hebben.
Sporten en buiten trainen geeft hem een goede mentale boost. Door te bootcampen en het verzorgen van de bootcamp trainingen gaat hij zowel geestelijk als lichamelijk gezond naar zijn werk.

Sport is altijd al een belangrijk element in Niels zijn leven geweest. Voor zijn huidige werk in het ziekenhuis heeft hij een sportopleiding gevolgd die hij met goed resultaat heeft afgerond. Ook daarna is hij altijd veel met sport bezig geweest.

Zijn doel voor een bootcamp training is: de deelnemers motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl en uit te dagen een hoger sportniveau te behalen.