c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Alvin Lai

Alvin Lai

Eigenaar / Trainer

Onder de leiding van trainer Alvin zul je worden voorzien van een afwisselende en uitdagende bootcamp les.
Al van jongs af aan is Alvin een gepassioneerd sporter en is hij fanatiek bezig met het beoefenen van sporten als hardlopen, kickboksen, voetbalen en (outdoor) fitness. Ook binnen zijn werkgebied is sport een belangrijk element.
Sinds oktober 2005 is Alvin werkzaam bij Defensie. Hij is begonnen bij de infanterie van de Koninklijke Landmacht. Bij infanterie wordt er zowel fysiek als mentaal veel van iemand gevraagd. De infanterie heeft hem veel geleerd over doorzettingsvermogen, discipline, verantwoordelijkheid en kameraadschap. Tijdens zijn loopbaan kwam hij veelvuldig in aanraking met verschillende vormen van  “buiten sporten”, wat hem erg aansprak.

Op dit moment is Alvin werkzaam als sportinstructeur bij defensie. Hij heeft op deze manier van zijn passie zijn beroep gemaakt. Naast zijn ervaring bij defensie heeft hij in juni 2020 zijn diploma MBO niveau 4 sport- en bewegingscoördinator aan het CIOS behaald.
Vanaf 2014 is hij naast zijn functie bij defensie werkzaam als bootcamp instructeur. Het opleiden en individueel trainen van mensen behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Het coachen en werken met mensen om een gezondere en fittere levenswijze na te streven vindt hij erg leuk. Juist omdat hij werkt met verschillende leeftijden en doelgroepen blijft het behalen van de gestelde doelen iedere keer een nieuwe uitdaging voor hem.

In juni 2020 heeft Alvin zijn diploma Sport- en bewegingscoördinator MBO niveau 4 behaald op het CIOS Arnhem.

Zijn doel van een bootcamp training is: de deelnemers op een verantwoorde manier te laten bewegen op een passend niveau, waarbij plezier centraal staat. Daarbij draagt hij graag zijn enthousiasme en motivatie over op de deelnemers.
Door zijn opgedane ervaringen, de door hem ontwikkelde kernkwaliteiten bij defensie en zijn passie voor sport ontdekte Alvin dat bootcamp goed bij hem past. Dit resulteerde in januari 2019 in de oprichting van All Fit Bootcamp.