c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Per direct gezocht: Energieke bootcampinstructeur!

Wij breiden uit – en zijn op zoek naar talent!
Een goeie instructeur (m/v) die (parttime) trainingen kan verzorgen.
We zijn specifiek op zoek naar iemand die in ieder geval op donderdagavond in Hoorn beschikbaar is.
Wat zoeken wij: een gemotiveerde instructeur met een energieke en creatieve persoonlijkheid die ervaring heeft in het verzorgen van (bootcamp) trainingen!
Het allerbelangrijkste is dat jij je energie kan overdragen aan de groep. Daarnaast is een sportopleiding een must. Je bent creatief, je kan de oefeningen aanpassen aan het niveau van de deelnemers en je bent in staat gevarieerde lessen in elkaar te draaien. Ook heb je al ervaring als trainer en sta je graag voor een groep.
Herken jij jezelf hierin? Stuur ons een e-mail met je ervaring, inclusief een foto van jezelf, en de reden waarom dit jou leuk lijkt. Spreekt jouw bericht ons aan, dan ontvang je een uitnodiging om mee te doen aan één van onze trainingen. Is er een klik? Dan gaan we graag het gesprek aan.
Stuur je gegevens naar [email protected].
Let op: Het gaat om parttime uren. Dus ideaal voor mensen die al werk hebben en het leuk lijkt daarnaast (in de avonduren en weekenden) bootcamp trainingen te geven.